Auton korjauspalvelut kaikille merkeille.

Korjauspalvelut

HDT-Autokorjaamolla asiointi tuo aina lisää kilometrejä ja paremman jälleenmyyntiarvon autollesi.

Korjaamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti, joten huollattaessasi auton HDT-Autokorjaamolla  pysyy myös uudemman autosi takuu voimassa. 

 

HDT-Autokorjaamo- Lisää kilometrejä autollesi.

Korjauspalvelumme:

Moottorit

Diesel-, bensa- tai hybridimoottori. Korjaamme ne kaikki. Tervetuloa asioimaan luonamme vaikka kauppareissun yhteydessä. Sijaintimme ansiosta, Jyväskylän Prisman välittömässä läheisyydessä, voit helposti pipahtaa käymässä vaikka kauppareissun yhteydessä. 

Jarrut

Korin, iskunvaimentimien ja renkaiden lisäksi ehkä suurin auton turvallisuuden tuoja on jarrut. Teemme jarruhuollot ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin. Tiedätkö sinä milloin jarrusi oikeasti tarvitsevat huoltoa? Älä tingi turvallisuudesta vaan tarkistuta ja huollata jarrut myös määräajoin.

Ilmastoinnit

Kesäpäivä, aurinko paistaa täydeltä terältä, kuuma maantie alla ja nautinnollinen viileys autossa sisällä… Vai onko? Toimiiko autosi ilmastointi niin kuin pitää vai puhaltaako se pelkkää lämmintä ja lisää hikikarpaloiden määrää otsalla? Tule huollattamaan ilmastointi kuntoon. Teemme täytöt sekä kennojen korjaukset ja vaihdot.

 

Vaihteistot

Vaihteilla säädetään vauhtia – No, ei nyt ihan noin, mutta ilman toimivaa vaihteistoa siirtyminen paikasta toiseen on tavattoman vaivalloista ja kuluttaa kytkintä. Huollamme sekä manuaali- että automaattivaihteistot asiantuntemuksella. CVT, DSG, Automaatit ja Manuaalit.

Pakoputket

Kaikkipakoputkityöt nopeasti ja ammattitaitoisesti. Teemme kaikkien automerkkien pakoputkihuollot, myös “jenkit” ja erikoisautojen pakoputket. Meiltä saat myös E-tyyppihyväksytyt katalysaattorit, joustoputket ja lambda-anturit. Osavaihdot ja pienemmät työt yleensä odottaessa. Käy vaikka kaupoilla ja nouda autosi valmiina.

Ajovalot

Uusissa autoissa ajovalojen vaihto voi olla toisinaan useamman tunnin urakka. Konepellin alusta on niin täynnä, ettei sinne tahdo käsi mahtua tai sitten valojen vaihto vaatii eksoottisia työkaluja. Ksenon-valojen vaihto on vieläkin työläämpi, eikä sitä suositella tehtäväksi itse. Tuo vanhat “kynttilät” vaihtoon ja nautit jälleen ajamisesta.