Auton huolto

Huoltopalvelumme

Laadukkaat varaosat

Kun tuot autosi huoltoon et halua vain nopeaa palvelua. Mikäli varaosat eivät ole laadukkaita ei huollosta ole pitkää iloa kenellekkään. Olemme neuvotelleet järkevät ostosopimukset, jotta sinun matkasi jatkuisi mukavammin.

Osaava henkilökunta

Auton huolto vaatii osaamista, jota henkilökunnaltamme varmasti löytyy. Oli kyse sähköviasta, vaihteisto-ongelmasta tai auton mystisestä käyntiongelmasta, niin mekaanikkomme saavat kyllä vian korjattua. Takuulla!

Iloista asiakaspalvelua

Meillä ei mennyt aamukahvit väärään kurkkuun eikä eväsleivän välistä puuttuva kurkunviipale vaikuta asiakaspalvelumme ilmapiiriin. Tule itse toteamaan kuinka mukava kokemus autohuollossa käynti voi olla.

Kilpailukykyiset hinnat

Yllätyitkö auton huoltosi hinnasta viime kerralla? Autohuoltamoiden hinnoittelu voi joskus olla vähintäänkin mieltä askarruttavaa. Meiltä saat tarjoksen, jonka hinta pitää. Soita tai tule käymään.

Kaikki merkit

HDT-Autokorjaamossa huollatat autosi nopeasti ja vaivattomasti.

Autohuoltomme palvelee kaikkia automerkkejä valmistajien ohjeiden mukaisesti, joten huollattaessasi auton HDT-Autokorjaamolla tiedät, että autosi takuu pysyy voimassa.  

Helppous – Varaa soittamalla, viestitse tai sähköpostitse ja olet valmis. 

Olemme täällä helpottaaksemme sinun arkeasi.